Training en advies

Van 2012 tot 2019 hebben wij op locatie van onze dierenopvang ook een hondenschool gehad. Deze hondenschool droeg de naam Tobahonden en er werden puppy en vervolg/gevorderden cursussen gegeven. Helaas heeft het steeds drukker worden van onze opvang er voor gezorgd dat het niet langer mogelijk was dit te combineren met een drukke hondenschool in de avonduren.

Omdat wij merken dat er nog wel behoefte is vanuit onze vakantiegasten om bij bepaalde oefeningen extra begeleiding en les te krijgen hebben we besloten om wel door te gaan met het aanbieden van privélessen, deze zijn makkelijker door de week overdag in te plannen.

U kunt hierbij denken aan begeleiding bij:

Wandelen zonder trekken,

Terug komen na geroepen te zijn,

Wachten op commando,

Niet tegen mensen opspringen,

Netjes blijven zitten/liggen,

Enz, enz.

Kosten voor privelessen zijn €20 per half uur. Een afspraak maken kan door te bellen met 0492351277-0653641929 of door het contactformulier op deze site in te vullen.

Bij gedragsproblemen zoals angst, agressie, niet alleen kunnen blijven e.d. kunnen wij op de hondenschool vaak onvoldoende voor u betekenen. Deze problemen doen zich voor in een thuissituatie en zullen ook daar opgelost moeten worden.  In dergelijke gevallen zullen wij u dan ook doorsturen naar een gedragsdeskundige. Deze komt bij u thuis en kan u intensief begeleiden.

© 2019 Dierenpension: De Horst. All Rights Reserved.