Katten opvang

Ons kattenpension bied plaats aan zo`n 25 katten en staat apart van de honden.

Wij bieden onderdak aan katten als de eigenaar op vakantie gaat of om andere redenen tijdelijk niet voor de kat kunnen zorgen. Alle katten zijn welkom ongeacht leeftijd ras sekse wel/niet gecastreerd/gesteriliseerd. Uw huisdier dient echter wel op tijd en volledig geënt te zijn (cocktail, niesziekte en bordertella). Neem altijd het inentingsboekje/paspoort van uw kat mee. Wij zijn verplicht dit boekje hier te hebben als uw hond bij ons verblijft. Zet in dit paspoort altijd een contact telefoonnummer waarop wij u in geval van calamiteiten kunnen bereiken.

Het brengen van uw kat gebeurt bij voorkeur vroeg op de dag. Uw kat heeft dan nog tijd genoeg om te wennen en een veilig plekje te zoeken voordat zij de nacht ingaan. Brengen kan de gehele dag mits binnen onze openingstijden.

Iedere kat krijgt tijdens het verblijf een eigen nachtverblijf aangewezen waar ze in alle rust kunnen eten/slapen. Het pensiongedeelte beschikt over vloerverwarming voor koude periode`s.

U kunt voor uw kat een eigen dekentje meenemen en ook het meebrengen van eigen voer behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen per dag: € 10,50.

Zowel de brengdag als haaldag wordt meegerekend ongeacht hoe laat u uw huisdier brengt of haalt.

Let op: in ons pension is ook de bordetella enting nodig voor uw kat. Deze wordt niet altijd standaard gegeven door uw dierenarts, vraag daar dus expliciet naar. Wees hier ook op tijd mee aangezien deze niet altijd voldoende voorradig is.

 

Reserveren kunt u doen via ons reserveringsformulier elders op de site.

Mocht u nog vragen hebben dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

kat1 kat2 kat3 kat4