Gezondheid

Als uw hond bij ons verblijft dient u het inentingsboekje met daarin de geldige entingen mee te nemen. Dit betreft de geldige coctail en de besmettelijke hondenhoest enting.

We stellen het zeer op prijs als u uw hond een anti-vlooien behandeling en ontwormkuur geeft

Ook willen we graag een korte beschrijving van u omtrent de verzorging van uw hond en een alternatief adres zodat bij eventuele calamiteiten overleg gepleegd kan worden. Dit kan worden aangegeven op een overeenkomst, die U ontvangt tijdens de eerste kennismaking met ons bedrijf.

Aan ons pension is de Dierenkliniek Overhage verbonden die tijdens een druk bezette periode elke week een bedrijfsbezoek afleggen.

Tijdens dit bedrijfsbezoek worden alle aanwezige dieren nog een keer extra bekeken en eventuele kleine probleempjes automatisch opgelost.

U mag natuurlijk altijd wensen kenbaar maken wat betreft uw keuze van de dierenarts mocht er iets met uw hond aan de hand zijn.

In ons pension zijn de algemene voorwaarden van DiBeVo van toepassing. Deze voorwaarden kunnen nagelezen worden op een overeenkomst die gedeponeerd is bij de arrondissement rechtbank in Utrecht.