Honden opvang

 

Dierenpension en dagopvang De Horst ligt in een rustige landelijke omgeving. Wij bieden onderdak aan honden als hun baasjes gaan werken, op vakantie gaan of als tijdens een verbouwing of wegens ziekte e.d. het trouwe huisdier ondergebracht moet worden. Alle honden zijn welkom ongeacht ras leeftijd of sekse, echter dient wel elke hond jaarlijks op tijd geënt te zijn (cocktail en besmettelijke hondenhoest). Een wormkuur of vlooienbehandeling is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Heeft uw hond last van vlooien of wormen wanneer u uw hond bij ons brengt in ons pension dan geven wij uw hond een kuur (kosten daarvoor zijn voor de eigenaar van de hond). 

We bieden ook de mogelijkheid voor dag opvang.

Prijzen per dag:
Kleine hond:
  € 15,00

Grote hond:   € 17,00

Zowel de brengdag als haaldag wordt meegerekend ongeacht het tijdstip waarop u uw huisdier brengt of haalt.

Dag opvang: € 13.00. 

Het brengen van uw hond in het pension gebeurt bij voorkeur vroeg op de dag. Uw hond heeft dan nog tijd genoeg om te wennen en alvast te spelen voordat deze het nachtverblijf ingaat. Iedere hond krijgt tijdens het verblijf een eigen nachtverblijf. Brengen kan de gehele dag mits binnen onze openingstijden. Voor dagopvang geld dat huisdieren gebracht kunnen worden vanaf 7:00 uur. 

U kunt voor uw hond een deken/kussen meenemen zodat er wat bekends in het verblijf ligt. Ook eigen voer meenemen behoort tot de mogelijkheden. De nachtverblijven zijn voorzien van vloerverwarming voor koude periode`s.

Neem altijd het inentingsboekje/paspoort van uw hond mee. Wij zijn verplicht dit boekje hier te hebben als uw hond bij ons verblijft. Zet in dit paspoort altijd een contact telefoonnummer waarop wij u in geval van calamiteiten kunnen bereiken.

Probeer voor uw hond tijdig te reserveren, zeker in de schoolvakanties zitten wij vaak al vroeg vol. Reserveer altijd via het reserveringsformulier op deze website.

 

Mocht u nog vragen hebben dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

hond1 hond2 hond3 hond4