Algemeen

Welkom op de website van Dierenpension De Horst,

Ons pension is een familiebedrijf en bestaat inmiddels al sinds eind jaren 80 als dierenpension. In die jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de opvang van honden en katten. Ons pension ligt in een rustige en landelijke omgeving waar we uw huisdier(en) veilig op kunnen vangen als u op vakantie gaat of om andere redenen tijdelijk niet op uw hond of kat kunt passen.

Wij zijn aangesloten bij Dibevo en blijven via informatieavonden en cursussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van honden en kattenverzorging.dibevo

Wanneer u overweegt uw huisdier bij ons onder te brengen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek hierin leggen wij uit hoe de verzorging in zijn werk gaat en krijgt u een kijkje achter de schermen en kunt u in alle rust uw vragen stellen. Kennismakingsgesprekken zijn mogelijk van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 12.00 u kunt dan zonder afspraak langskomen, wilt u er echter zeker van zijn dat wij de tijd voor u kunnen nemen dan vragen wij u om van te voren te bellen.

Wilt u contact met ons opnemen doe dat dan via onderstaande gegevens:

Familie Barten
Dierenpension De Horst
Bijenweg 1
5445 NB Landhorst
Tel.: 0492-351277
Mobiel: 06-53641929 

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Ma t/m Vr:
Zat:
Zon & Feestdagen:

8:00 t/m 19:00 uur
8:00 t/m 12:00 uur
18:00 t/m 20:00 uur

1e Kerstdag gesloten.© 2019 Dierenpension: De Horst. All Rights Reserved.