Aanvullende algemene voorwaarden dierenpension de Horst

Vanwege de aard van onze bedrijfsvoering waarin wij er naar streven de huisdier gasten zoveel mogelijk groepsgewijs te huisvesten hebben wij naast de Dibevo voorwaarden nog enkele aanvullende algemene voorwaarden opgesteld met specifieke betrekking op ons pension.

Vanwege groepshuisvestiging van huisdieren kunnen wij geen rekening houden met loopse of krolse dieren. Dit houd in dat de klant zelf verantwoordelijk is voor het op voorhand voorkomen van loopsheid of krolsheid van het dier. Dit door sterilisatie of door een prikpil, of achteraf aan het bezoek van onze opvang toedienen van anticonceptie morning afterpil voor huisdieren. Dierenpension De horst accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor wat betreft loopsheid of krolsheid en eventuele gevolgen daarvan.  

Mede door onze groepshuisvesting is ons beleid ten overstaan van agressieve dieren dat zij slechts gedeelten van de dag alleen uitgelaten zullen worden. Uiteraard zullen wij altijd zoeken naar wat wel mogelijk is dit in overleg met de klant.

De klant dient er voor te zorgen dat huisdieren zo gezond mogelijk binnen worden gebracht.  

Voor de rest zijn de algemene voorwaarden van Dibevo van toepassing in ons pension onze dagopvang en het trimsalon.

Algemene voorwaarden