Aanvullende algemene voorwaarden dierenpension de Horst

Vanwege de aard van onze bedrijfsvoering waarin wij er naar streven de huisdier gasten zoveel mogelijk groepsgewijs te huisvesten hebben wij naast de Dibevo voorwaarden nog enkele aanvullende algemene voorwaarden opgesteld met specifieke betrekking op ons pension.

Vanwege groepshuisvestiging van huisdieren kunnen wij geen rekening houden met loopse of krolse dieren. Dit houd in dat de klant zelf verantwoordelijk is voor het op voorhand voorkomen van loopsheid of krolsheid van het dier. Dit door sterilisatie of door een prikpil, of achteraf aan het bezoek van onze opvang toedienen van anticonceptie morning afterpil voor huisdieren. Dierenpension De horst accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor wat betreft loopsheid of krolsheid en eventuele gevolgen daarvan.  

Mede door onze groepshuisvesting is ons beleid ten overstaan van agressieve dieren dat zij slechts gedeelten van de dag alleen uitgelaten zullen worden. Wanneer een hond of kat niet samen kan met onze andere pension gasten zullen wij deze dieren minder of niet uitlaten op de speelweide. Dit in overleg met de klant.

De klant dient er voor te zorgen dat huisdieren zo gezond mogelijk binnen worden gebracht.  Wanneer een dier medicatie toegediend dient te krijgen geldt een toeslag van € 2,50 per dag voor zolang de medicatie toegediend moet worden. Dit geldt niet voor chronisch zieke dieren waarbij medicatie bij de normale verzorging hoort .

Voor de rest zijn de algemene voorwaarden van Dibevo van toepassing in ons pension en trimsalon.

Algemene voorwaarden

© 2019 Dierenpension: De Horst. All Rights Reserved.